Tietoja sivusta

Kalastus.com – kalastusviihdettä verkossa

Kalastus.com on ollut jo vuodesta 1997 lähtien monen kalastusharrastajan tapaamispaikka internetissä. Sen keskustelupalsta on toiminut vuodesta 2000. Lähes kaikkia kalastusaiheita on käsitelty jollain asteella, mutta koskaan niistä ei ole tullut valmista. Uusia keskusteluaiheita ja näkökulmia syntyy kalastusharrastuksen kehittyessä. Toisinaan keskustelut ajautuvat voimakkaiden tunteiden saattelemana hyvinkin kiihkeäksi. Monissa kalastusasioissa, ei ole oikeaa eikä väärää. Vaihda mielipiteitä, kerro faktoja - viihdytä itseäsi ja muita!

Kalastus.com on innokkaan kalastusharrastajan perustama sivusto, joka nykyään on useamman tahon ylläpitämä media. Sivuilla valtaosa kävijöistä on miehiä iältään 25-55 vuotiaita, ja eri kävijöitä on päivässä useampia tuhansia. Tarkemmat kävijätiedot saat pyytämällä meiltä mediatiedot. Keskusteluihin osallistuminen ei edellytä rekisteröitymistä. Rekisteröityneille käyttäjille on kuitenkin luotu monia lisäpalveluita ja heille annetaan enemmän oikeuksia esimerkiksi keskustelufoorumilla. Kuvien lisääminen on yksi niistä.

Kalastus on monelle suomalaiselle tärkein luontoharrastus. Kalastus.com haluaa pitää kalastuksen mielessä silloinkin, kun harrastaja ei ole itse kalavesien äärellä  – haluamme välittää tietoa ja mielipiteitä sekä tehdä niistä viihdettä.

Tiedotteet ja uutisvinkit:
Lehdistötiedotteet pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen: info(at)kalastus.com

Mediamyynti:
Pike Strike Oy
Puh: 040 56 10 630
mika.viitanen(at)kalastus.com

Palautetta sivuista tai ilmoitus teknisestä ongelmasta:
info(a)kalastus.com