Miten jätän ilmoituksen?

SYYSKALASTUSSAFARI KOTKAN KIRKONMAASSA 14.-16.10.2022

Kotkan Saaristokalastajat ry järjestää Kotkan Kirkonmaan saaressa, Koivusalon tilalla syyskalastussafarin lokakuun 14.-16. päivä.

Kalastus keskittyy hauen ja taimenen heittokalastukseen sekä ahvenen ja kuhan jiggaukseen. Aivan lähivesillä on hyviä taimen-, ahven-, kuha- ja haukipaikkoja. Heittää voi sekä saaren rannoilta että veneestä. Paras saalis palkitaan.

Kirkonmaan Koivusalon tila sijaitsee Kirkonmaan saaren pohjoisrannalla ja sinne pääsee kätevästi sekä autolla että veneellä. Automatka yhteysaluksella on ilmainen.

Kirkonmaassa on mahdollisuus tutustua saaren historiaan mm. bunkkereihin, tykkeihin, juoksuhautoihin ja näkötorniin. Safarilla vierailee myös Meripelastuseura aluksineen (säävaraus).

Majoitus on yhteismajoituksessa 2 hengen huoneissa. Safari sisältää viikonlopun ateriat, saunat ja ohjelman.

Safarin hinta on 270 €/hlö/viikonloppu. Kotkan Saaristokalastajien jäsenille ja lapsille 170 €/hlö/viikonloppu. Omat petivaatteet ja pyyhe mukaan. Ohjelmasta ja lisäpalveluista löytyy tietoa nettisivuiltamme www.kotkansaaristokalastajat.fi. Ilmoittautuminen ja maksu pe 7.10. mennessä. (Jos osallistuminen peruutetaan tämän jälkeen, peritään peruutusmaksu 20€.)

Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan ollirepo71@gmail.com tai p.0400 803 476