Miten jätän ilmoituksen?

M: M/V: tasurivapoja/pilkkivapoja

Myydään tai vaihdetaan.
https://kalamies.com/phpBB3/viewtopic.php?f=17&t=82152

Tasuri/pilkkivapoja

Duunattu kahirn nyky, kärkihaarukka 2,3 mm kaksinkerrointaitettu korroosion kestävää tiglankaa. Isosta vaparengaasta tehty uusi siimanohjaon. Kärkiosa virvelinvavasta. Käännettävä takakahva, helpottaa säilytystä. Kädensija sisällä kannellinen säilytyslaatikko, johon sopii isompikin tasapaino tai pilkki.
Kehiväli 40/80 cm.

Toinen nyky duunattavaksi pilkkijän tai tasuroitsijan omiin tarpeisiin. Kärkeä on lyhennetty ja siimanohjain-aukko pitää tehdä uusiksi. Entinen siimanohjain aukko on kulunut urille.

Väinö hooked tasurivapa, vaikka uusiksi duunattavaksi tasuroitsijan omiin tarpeisiin. Kehiväli 35/70 cm.
https://www.jigiparatiisi.fi/fi/tuote/19248518

Karismaxin tasureille tarkoitettu kehivapa. Vavan kärkiosaa vahvistettu sidontalangalla, kuten kuvasta huomaa, noissa on on uutena tyyppivikana, että kärkiosa lähtee pyörimään, liimaukset ovat niin huonot, joten joutui itse duunaamaan vapaa. Kehiväli 32 cm/64 cm ja välitapin 13/26 cm.

Sitten itsetehty kehivapa, pienille tasureille ja matalahkoon veteen. Kärkihaarukka 1,6 mm korroosion kestävää tiglankaa, takahaarukka 2,3 mm kaksinkerroin taitettua korroosion kestävää alumiiinilankaa. Kädensija 30 mm foamia. kehiväli 30/60 cm ja vavan paino 25-27 g.

Eepen perinnevapa (niiininen) . Tässä olen uusinut kärkihaarukan, koska edellinen hajosi, kun jäi ahkion alle, kärkihaarukka meni mutkalle. Joten uusin kärkihaarukan. Kannellinen säilytyslaatikko, kehiväli 35/70 cm ja puisen välitapin kanssa 25/50 cm. Tässä mallissa säilytyslaatikko on sivulla.
https://www.kalakaapu.fi/kauppa/p2566-t ... en-fi.html

Tehovapa pilkkivapa
Blue foxin pilkkivapa duunattu siimanohjain uusiksi.
Kinetic pilkkivapa

Laitetaan pakettina näille 32 euroa sis.postit. R-kioskin pakettina.

Yhteydenotot: Palsta, maili tai YV.
Kuosmanenkone@gmail.com

Tai vaihto värikoukkupilkkeihin, ässä, super-ässä tasapainoihin tai Hämeenlinnalaisen Erkki Koskisen tasapainoihin
Alpon pystyt kiinnostaa myös.

Hinta
32.00