Miten jätän ilmoituksen?

M: Kopukka kumivene

Kopukka 500Kopukka 260

Terveiset Rovaniemeltä! Lunta on toista metriä ja lisää sataa. Mutta ennen pitkää jäät lähtevät ryskeellä. Nyt on hyvää aikaa miettiä uutta kalustoa ensi kesäksi. Uusi Kopukka 500-kumivene saapuu arviolta toukokuun toisella viikolla ja olemme avanneet ennakkotilauksen. Tästä erästä on myyty vähän yli puolet. Lisäksi tulee paljoin rajoitetumpi erä Kopukka 260-venettä.

Kopukka 500 pääpiirteet:
- Pituus n. 5 metriä. Tilaa kolmen matkustajan varusteille. Sisäleveys on 46 cm. Ponttoonit 38 cm.
Kantavuus vähintään 500 kg. Moottorikoko max. 15 hp.
- Istuinlayout alkaa hieman lähempää moottoria (50cm moottoritelineestä) ja päättyy hieman aiemmin keulassa. Noin 90 cm enemmän tilaa keulaan (vrt. 425) ja painopiste keulasta taaemmas. Vene toimii entistäkin paremmin koskessa ja korkeassa aallokossa.
- Penkit koukkukiinnityksellä. Penkki lyhyempi ja saadaan kokonaispainoa alas. Koukku sitoo ponttoonit toisiinsa lujasti ja vene on entistä jäykempi.
- Takimmaiselle istuimelle toinen vaihtoehtoinen paikka edempänä (80 cm moottoritelineestä). Helpompi pikkumoottorilla ja mahdollistaa myös Longtail-moottorilla ajon.
- Keulaa on hieman korotettu. Parempi mm. koskessa (isossa vasta-aallossa).
- Perämoottorin telineen korkeus on optimoitu lyhytrikiselle moottorille. Mahdollistaa paremman suorituskyvyn ja matalammassa ajon. Entistä vahvempi, paksuus nyt 36 mm.
- Neljä airoa. Etupenkiltä ja keskipenkiltä soutamiseen, keskipenkiltä ja takapenkiltä huopaamiseen. Jos haluat airoista kelluvat niin täytä ne uretaanivaahdolla tai vastaavalla. Kaksi airoparia auttavat koskenlaskun tiukoissa paikoissa.
- Irroitettavat vapatelineet keskellä. Helpottaa veneen pakkaamista. Näet tärpit ja roskat helposti.
- Varustekiinnityslenkit ruostumatonta terästä. Kiinnitä kaikki varusteet tukevasti veneeseen. Mahdollistaa myös ylikuormaamisen ponttoonien varaan. Yhteensä 10 lenkkiä.
- 8 cm paksu korkeapaineinen Airdeck-lattia.
- Poikkeuksellisen paksu 1.5 mm PVC-pohja (normaalisti 0.9mm).
- Vahvasti panssaroidut kulutukselle alttiit ponttoonien alapinnat ja vahvat kylkilistat.
- Katamaraani-design. Pohja nostettu noin 4 cm ylemmäs kuin ponttoonit.
Normaalia vahvempi säilytyslaukku.

Löydät tietoja tämän linkin takaa: http://www.kivelaoutdoor.com/tuote/kopukka-500-kumivene/

---

Kopukka 260 on yhdelle hengelle suunniteltu moottori-huopaus-packraft-hybridi. Kopukka 260 sopii koskenlaskuun, jokivaellukselle, järvelle, lammelle, melkein mihin vain.
Pääpiirteet:
- Keulan muoto on samantyylinen kuin packrafteissa ja toimii hyvin myös koskenlaskussa.
- Pohja on ns. self bailing-tyyppiä eli sisälle koskessa roiskunut vesi valuu pohjan reikien kautta ulos. Koska aukkopeitettä ei ole niin veneeseen nousu ja siitä poistuminen on vaivatonta ja nopeaa erilaisissa tilanteissa.
- Keulassa on useita nauhasta valmistettuja keveitä ja lujia varustelenkkejä, joihin voit kiinnittää varustesäkit ja vaikka polkupyörän. Myös perässä on samanlaiset varustelenkit.
- Keulassa on vahvat ruostumattomat teräslenkit esim. hinausta varten.
- Varustettu kahdella airolla, jotka ovat tarkoitettu erityisesti etenemiseen huopaamalla, moottoriajosta rantautumiseen, ketterään pyörittelyyn ja koskessa ohjailuun.
- 8 cm paksu irroitettava airdeck-korkeapainelattia. Ponttoonit jaoteltu turvallisesti kolmeen ilmakammioon. Venttiilit on sijoitettu ponttoonien yläpuolelle helppoa täyttämistä varten.
- Keulassa on kaksi irroitettavaa ja täysin säädettävää vapatelinettä, jolloin näet tärpit ja roskat helposti. Vapatelineet eivät haittaa varusteiden pakkaamista keulaponttoonien päälle. Näihin telakoihin voit asentaa vaikka actionkamerat sopivilla lisävarustevarsilla.
- Veneen ulkoreunaa kiertää panssarilista.
- Tukeva korotettu moottoriteline, jonka korkeus on optimoitu lyhytrikiselle. Moottorin kavitaatiosiipi asettuu juuri pohjan alapuolelle eikä potkuri kulje liian syvässä. Peräkartiot antavat hyvä tuen moottoriajossa. Moottorin max. koko on 3kW/4hp.
- Veneen kantavuus on noin 250 kg.

Lisätietoja: http://www.kivelaoutdoor.com/tuote/kopukka-260/

Hinta
1 490.00