Miten jätän ilmoituksen?

M: Kevättaimensafari Kotkan Luovissa 23.-25.4.2021

Kotkan Saaristokalastajat ry järjestää Kotkan Luovin majalla kevättaimensafarin huhtikuun 23.-25. päivä.

Kalastusmuotoina ovat pääasiassa taimenen kevätkalastus heittämällä rannasta tai veneistä sekä vetouistelemalla. Aivan lähivesillä on myös hyviä ahven- ja suurhaukipaikkoja, taimenen heittoon voi siirtyä veneillä ulommas saaristoon. Paras saalis palkitaan.

Majoituspaikkana toimiva Luovinmaja sijaitsee mantereella (Luovintie 130) ja sinne pääsee kätevästi autolla tai veneellä (lähin veneenlaskupaikka sijaitsee Itärannassa, Nuottakadulla).

Majoitus on yhteismajoituksessa 4-6 hengen huoneissa, joissa on perusmukavuudet. Huomioimme koronarajoitukset järjestelyissä ja osallistujamäärässä, lisäksi on käsidesiä ja maskeja tarjolla! Safari sisältää kaikki viikonlopun ateriat, saunat ja ohjelman.

Safarin hinta on 170 €/hlö/viikonloppu. Kotkan Saaristokalastajien jäsenille ja lapsille 120 €/hlö/viikonloppu. Omat petivaatteet ja pyyhe mukaan. Ohjelmasta ja lisäpalveluista löytyy tietoa nettisivuiltamme www.kotkansaaristokalastajat.fi. Ilmoittautuminen ja maksu pe 16.4. mennessä. (Jos osallistuminen peruutetaan tämän jälkeen, peritään peruutusmaksu 20€.)

Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan ollirepo71@gmail.com tai p.0400-803476