Miten jätän ilmoituksen?

M: KEVÄTTAIMEN-SAFARI PYHTÄÄN KAUNISSAARESSA to 23.- su 26.4.2020

Kotkan Saaristokalastajat ry järjestää Pyhtään Kaunissaaressa taimensafariviikonlopun huhtikuun 23.-26. päivä.

Kalastusmuotoina ovat pääasiassa taimenen kevätkalastus heittämällä rannalta tai veneistä sekä vetouistelemalla. Kaikille kalastusmuodoille on mahdollisuus saada opastusta ja vinkkejä. Ajankohta ja paikka ovat mitä parhaimpia! Paras saalis palkitaan!

Majoitus on siisteissä kolmen hengen yöpymismökeissä, joissa on jääkaappi, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Safari sisältää viikonlopun ateriat, saunat ja ohjelman. Kahvila Mustikka palvelee koko viikonlopun ajan klo 22 saakka (A-oikeudet).

Safarin hinta on 260 €/hlö/to-su tai pe iltalautalla saapuville 220 €/hlö/pe ilta-su (sisältää perjantaina vain iltapalan). Kotkan Saaristokalastajien jäsenille ja lapsille 225 €/hlö/to-su tai jos saavut vasta perjantain iltalautalla niin hinta on 180 €/hlö/pe ilta-su. Omat petivaatteet ja pyyhe mukaan.

Ohjelmasta ja lisäpalveluista (kuljetukset, veneet) löytyy tietoa nettisivuiltamme www.kotkansaaristokalastajat.fi. Ilmoittautuminen ja maksu 10.4. mennessä. (Jos osallistuminen peruutetaan tämän jälkeen, peritään peruutusmaksu 20€.)

Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan p.0400-803476/ Olli tai ollirepo71@gmail.com

Hinta
260.00