Miten jätän ilmoituksen?

KEVÄTTAIMEN-SAFARI KIRKONMAASSA 3.-5.5.2019

Jouni ja taimen

Kotkan Saaristokalastajat ry järjestää Kotkan Kirkonmaan saaressa taimensafariviikonlopun toukokuun 3.-5. päivä.

Kalastusmuotoina ovat pääasiassa taimenen kevätkalastus vetouistelemalla ja heittämällä. Lähivesillä on mahdollisuus myös hauen ja ahvenen heittokalastukseen ja jiggaukseen. Kaikille kalastusmuodoille on mahdollisuus saada opastusta ja vinkkejä. Ajankohta ja paikka ovat mitä parhaimpia! Paras saalis palkitaan!

Majoitus on yhteismajoituksessa rivitaloasunnoissa, joissa on perusmukavuudet. Safari sisältää viikonlopun ateriat, saunat ja ohjelman. Kalastusvälineitä lainattavissa. Loppusiivous kuuluu osallistujalle, muuten lisämaksu 10€/hlö (minimi 20 €/huoneisto). Linnakekerho Knaapi palvelee koko viikonlopun ajan (A-oikeudet).

Safarin hinta on 170 €/hlö/viikonloppu. Kotkan Saaristokalastajien jäsenille ja lapsille 120 €/hlö/viikonloppu. Omat petivaatteet ja pyyhe mukaan. Ohjelmasta ja lisäpalveluista (kuljetukset, veneet) löytyy tietoa nettisivuiltamme www.kotkansaaristokalastajat.fi. Ilmoittautuminen ja maksu 21.4. mennessä. (Jos osallistuminen peruutetaan tämän jälkeen, peritään peruutusmaksu 20€.)

Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan olli.repo@suomi24.fi tai p.0400-803476