Kalamaraton – enemmän kuin kilpailu, se on

Lähde: 

Hauskaa oli vaikkei kisattu. Kuva: Sari Saukkonen, Maretarium
Miten sitä menneen Kotkan Kalamaratonin vetäisi yhteen. Tätä mietin aamukahvin ääressä, mutta kyllä se punainen lanka sieltä löytyi mukin pohjan alkaessa näkyä. Kalamaraton on yhteisö, se on kilpailu, joka sitoo tämän yhteisön yhteen. Meidän tiimimme kisahistoriassa tämä yhteisö on nähty Helsingin ja Kotkan lisäksi myös Joensuussa sekä Turussa. Tässä matkassa ystäväpiiri on kasvanut ja uusista tuttavuuksista tiimistä löytyy Markus, Mikko ja Timi hyvät ystäväni.
Yhdessä koetut hetket mm. Kotkan Sapokan kanavalla. Kuva: Mikko Joensivu
 Yhteisömme kasvaa teidän Kalastajien ansiosta, nämä kalastajat ovat meitä tavallisia aktiivikalastajia, joiden silmissä jokainen ranta, lampi, oja ja puro ovat kalapaikkoja. Me olemme heitä, joiden puheissa kilpailu saa hehkutusta ja ketkä vuosittain saapuvat testaamaan taitonsa.

Meidän kaikkien viesti kulkee rannalla ja somessa kalastajalta toiselle ja meidän tekemisemme innostaa uusia kalastajia kokeilemaan tätä kilpailua.
Hiljaiset hetket hyödynsin kalastamiseen. Kuva: Mikko Joensivu
Vaikka kyseessä on kilpailu, on se monelle Kalamaratoonarille vuoden kohokohta, aika, jolloin vuoden takaiset tai aikaisemmat muistot kaivetaan arkistojen uumenista ja kuinka Maretariumin edusta tai Honkaluodon piha täyttyy puheen solinasta, kädenpuristuksista, halauksista ja nyrkkitervehdyksistä.

Hetki, jolloin Kalamaratonin syvin merkitys nousee esille ❤️Kotkan kilpailun tulokset ja lajilistat löydät tästä. Kisa ehdottomasti yksi upeimmista ellei upein mitä Kotkassa käyty ja pelkkä lajilista jotain aivan uskomatonta.

KUUSI ässälajia (kirre, rantanuoliainen, kuha, suutari) joista kaksi MEGAässää (made ja putkisierraintokko).
Team Saka (3), Lesnan Naputtajat (1) ja Team Lommoff 1 (2)
Onnea voittajille Lesnan Naputtajat ry Miika, Justus ja Joonas sekä kaikille mukana olleille sekä iso kiitos Maretarium Sari, Mea ja Teemu.

Helsingin kilpailussa mukana jo somettajista. Jos sinä olet mukana tiimisi kanssa ja teillä on yhteinen tili laita kommenttikenttään ja lisätään listan jatkoksi: Keijukalat feat Vuoreksen Veto Fishing Team Urpoerämies ProductionSamat RuutanatLesnan NaputtajatFishing Boy With WheelchairTuskin tätä tarvitsee tätä enempää selittää, tätä merkitsi meille Maretariumissa Kotkan Kalamaratonin kisakeskuksen pyörittäminen.
Akvaristi-sukeltaja Teemu Lakka ja Kotkan kisahistorian ensimmäinen putkisierraintokko. Teemu We Love You!
Ilmoittaudu mukaan: Lähetä joukkueesi nimi, kapteenin nimi ja puhelinnumero osoitteeseen info(at)skes.fi.

Osallistuminen 35€ ennakkoon ja 40 € 
Maksu Skes ry tilille: NORDEA FI 51 1011 3000 2106 73
Viestiksi Kalamaraton Helsinki / Joukkueen nimi.

Tule, koe ja näe Suomen upein: Kalamaraton – enemmän kuin kilpailu, se on elämäntapa!