Käytätkö akkuporakonetta kairassa?

Kommentit

Just joo

Eikös tämä ole vapaa maa, vielä. Tosin te vässykät olette kovaa vauhtia viemässä tätä maata matuille. Kalojenpussailijat ja muut piiperöt, joiden käsivarret ovat kuin pulkannarut.
Joten kai minä saan täällä olla, vai tuletko ajamaan minut puis. No nuo videot ovat sitä varten, että vässykät näkee mistä kukko kusee. Kun joku lätisi että vain heikot tarvii akkukonetta. Minä käytän akkukonetta aina pilkkireikiä kairatessani vaikka saattaisi se reikä käsipelissä ehkä syntyä. Ja onhan se hulluja hauska huudattaa. Siellä nytkin joku kusee piikkilankaa kun tätä päivitystä lukee. Laitellaan kohta videoita lissää. jk. taitaa ne kymppikilon lohetkin olla tiukassa vetelänvässyköillä. Jospa vain haukia onkisitte, hittoako tänne tulla.

Wanha ei ole vauhtikone

Ilolla olen rouskutellut paksuun ja kovaan jäähän reikiä (paljon) manuaalilla jo vuosikymmenet. Mutta pian on 60v täynnä eivätkä väljät olkapäät enää kestä moista kyytiä. Kolme päivää on porkattu 6-tuumaisella kuhan ja mateen perässä. Nyt on pakko pitää välipäivä -olkapäitä särkee -ja käydä ostamassa sähkövehkeet.

Koeta

Koeta tehdä ne toistot oikein salilla.Ei tuo kovin kaksiselta roppisi näytä :) ainakaan omalla salilla,missä käyn,ei nuin pieniä ukkoja käykkään...

Okei

Näin 58 vee ukolla ei kroppi kovin kummoiselta voi enää näyttääkään. Eikä tämmöinen 180 cm ja 90 kg ukko voi ollakaan iso. Eikä tästä siitä tainnut loppupelissä ollakaan kyse. Mutta laitatko vähän ohjeita, miten ne pitää tehdä. Vaikka watsapin kautta mulle oppivideo noista samoista liikkeistä, niin tiedän tehdä oikein. Kohta lähden salille, niin voisin kokeilla oikeita toistoja. Puh. 0503302550 ja sieltä löytyy Kala-Harri watsapista. Kitos etukäteen,mie floppaan.

Harri kuulemma syö rautaa ja

Harri kuulemma syö rautaa ja paskoo verilättyjä!! En tiiä onko nuo päivitykset 58v. Suusta. Ennemmin kuulostaa yläasteen tasoselta tuotokselta. Syökö se muuten niitä pilkkimiään lohia on toinen juttu. T.proteiini

Esimerkiksi

Tuossa sinun hauiskäännössä käsipainoilla,tue se kätesi kyynärpään kohdalta polveen.Ja löytyyhän näitä videoita pilvinpimein netistä ammattilaisten tekeminä.ei kait siinä muuta kun riski hajottaa paikkoja pienenee...

Ei helevetissä

Jos tekee pakkotoistoja, ei missään nimessä pidä tukea kyynärpäätä polveen. Varsinkaan noilla pikkupainoilla. Aloittelin punttihommat aikoinaan painiuran alkupäivinä joskus 70 -luvulla. Silloin oli treenit vähän toisenlaisia. Nykyisin tuo on lihaskunnon ylläpitoa ja siksi noita tehdään varsin pienillä painoilla. Ei noilla säry kyllä paikat enää. Tämä hauisliike on esim. saatu MR Universeltä Argentiinasta, joten eiköhän hänen neuvo ole varsin oikea. Siis tämä video parin vuoden takaa. https://www.facebook.com/kalaharri/videos/vb.1005042642/1020543056737601...

Hyvin on

päästy akkuporakoneesta punttisalille. Mutta tuskin näitä kannattaa vakavasti ottaa. Eikös tämä ole vähän sellaanen huuhaa -sivusto, että jokainen länkhättää vähän mitä sattuu. Nimettömät pörisee mitä pörisee ja vain muutamat uskaltavat omalla statuksella kirjoittaa.
Ajanvietettä juu, mutta nyt häätyy mennä salille.

Tekee miten parhaaksi näkee

MR universe Treenit ovat sitten aivan muille kuin tasamaan tallaajille.Itse en ole paininut mutta leipä tulee punteilla.Sinun iässä pakkotoistoilla ei ole mitään merkitystä.juuri oikein on pienentää painoja ja pitää lihaskuntoa yllä.Mutta mitäpä näistä vänkäämään.

Säälittäväksi menee kaikki

Säälittäväksi menee kaikki harrastukset, niin kalahommat kuin punttisalit jos niistä pitää hakea itsetunnolle jatketta. Kertoo vain siitä, että itsetunto ei ole kunnossa tai muuten sipuli alkaa pettämään.

Höpö höpö

Minun itsetunto on rautaa. Ja siitä kertoo juurikin punttisaliharrastus. Mutta lässyköillehän se on näin. Sillä voi itselleen perustella, että ei sinne salille kannata mennä, siellä koetetaan vaan lisätä huonoa itsetuntoa. Parempi lässyttää läppärin ääressä potaskaa ja paheksua muiden harrastuksia. Leikkiä etäviisasta. jk. kun on koko ikänsä urheillut, niin välillä on hyvä rääkätä itseään, välillä räpätä pienillä painoilla. Mutta olkoon, oli ihan hyvä treeni taas.

Sivut