Vallilan ja Kuusamon Uistimen yhteiset tuotteet

Vallila Kuusamon Uistin

Vallila x Kuusamon Uistin on kahden suomalaisen yrityksen yhteistyönä syntynyt tuotemallisto. Molempia yhdistää muotoilu – Kuusamon Uistin tunnetaan vieheistä ja Vallila sisustamisesta.
 
Designista puhuttaessa usein unohtuu, että suomalaista suunnittelua löytyy yllättävän monista paikoista, muun muassa sadoista tuhansista suomalaisista kalapakeista. Kuusamon klassikkovieheitä on uitettu vuosikymmeniä ja parhaita niistä on ripustettu mökkien ja kalamajojen paraatipaikoille suursaaliista muistuttamaan. 
 
Yhteistyössä on syntynyt Vallila x Kuusamon Uistimen mallisto, jossa on tekstiilejä, vuodevaatteita ja kodintarvikkeita Kuusamon klassikkovieheiden kuoseilla höystettynä.
 
Vallila x Kuusamon Uistin on mainio muistutus siitä, miten tunnettuja klassikkouistimet suomalaisille ovat. Moni tunnistaa Kuusamon pelkästä Professorin tai Räsäsen siluetista.
 

Tuoteperhettä laajennetaan kuluvan vuoden aikana. Tuotteisiin voi tutustua Kuusamon Uistimen tehtaanmyymälässä tai sen verkkokaupassa kauppa.kuusamonuistin.fi