Kalaan kaupunkiveneellä Espoon saaristoon

Espoon kaupunki ja vuokraveneyritys Skipperi ovat perustaneet Espoon saaristoon neljä kohdetta, josta saa vuokralle soutuveneen pikkurahaa vastaan. Pääkaupunkiseudun rannat ovat monin paikoin rakennettuja ja rannalta kalastamiseen olevaa aluetta on rajallisesti. 

Veneen käyttäminen laajentaa huomattavasti kalastusaluetta. Sillä pääsee helposti jigaamaan ahventa tai kuhaa Espoon tunnetuille paikoille, ja vuokrapisteiden lähistöllä on myös hyviä paikkoja kuhanuistelulle.

Veneitä on tällä hetkellä kahdeksan ja ne ovat sijoitettu Matinkylän Nokkalaan, Haukilahteen, Keilalahteen ja Tapiolan Otsolahteen. Veneet ovat Terhi-merkkisiä ja tukevaksi sanottuja. Kaupunkiveneisiin kuuluu pelastusliivit aikuisille ja lapsille.

Veneen saa käyttöön kahdeksi tunniksi kerrallaan ja sen kausimaksu on 20 euroa. Paatit luovutetaan käyttöön vuokrapisteistä olevista kahviloista. Kausimaksua vastaan veneitä voi käyttää rajattomasti kahden tunnin vuoroissa.

Varaukset veneisiin tehdään Skipperi-palvelusta: https://www.skipperi.fi/kaupunkiveneet

Miten mennä kalastuspaikalle julkisilla kulkuvälineillä? Katso video, kuinka kätevästi metrolla ja kaupunkipyörällä pääsee esimerkiksi Matinkylän Nokkalan Majakalle. Video Facebookissa tässä.